Кожна людина незвичайна по-своєму. Але також на планеті живе невелика кількість жінок, які є унікальними.

Деякі з них народилися унікальними, а хтось спеціально змінив себе - передає Ofigenno.cc.

Наприклад, Ебігейл і Бріттані Хенсел народилися зрощеними, у них на двох одне тіло, дві голови, дві руки і дві ноги, два серця, роздільні легені, два шлунка, одна печінка, одна репродуктивна система і кожна з дівчат відповідальна тільки за одну із сторін тіла.

Майра Хіллс власниця найбільших штучних грудей у ​​світі. Вона пишається тим, що її груди важать 15 кг. Бюстгальтери їй роблять на замовлення розміром 32Z.

А ось Енні Хокінс-Тернер - має найбільші великі натуральні груди. Вони з'явилися через серйозне захворювання - гігантомастію. Вага грудей - 50.8 кг. , а об'єм - 178 см.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Сюзанна Мушатт Джонс - найстаріша мешканка планети. Народилася вона 6 липня 1899 року і наразі її вік становить 116 років. Вона ніколи не курила і не вживала алкоголь - це один із секретів її довголіття.

Джулія Гнус є найтатуйованішою жінкою на Землі. Раніше вона старадала захворюванням, при якому попадання сонячних променів на шкіру залишає моторошні шрами. Так на її тілі з'явилося понад 400 тату.

Жінки тайландского племені Падаунг, приблизно, з 5-річного віку починають носити на шиї мідні кільця, така їхня традиція. У дорослої жінки їх кількість може досягати 20, а загальних вага - 4-5 кг. Через таку прикраси шия подовжується.

Анета Флорчик відома своєю неймовірною силою. Польська атлетка здатна вичавити 500 кг у пауерліфтингу.

Американка Аша Мандела має найдовші дреди. Ось уже 25 років Аша не стриже волосся, а її зачіска важить 19 кг.

Пенні Браун - дівчина, що мріє бути схожою на Джесіку Реббіт з мультфільму "Хто підставив кролика Роджера". 23 години дівчина носить тугий корсет, здавлюючи свої внутрішні органи і кістки.

Мікель - володарка найширших стегон у світі. У обхваті вони досягають 2,4 м.

У Атай Елігідагне найбільший рот у світі. Традиція прикрашати себе гігантським диском за рік до весілля дотримується всіма дівчатами племені.

Живою лялькою Барбі називають Валерію Лук'янову з Одеси. Однак її ображає таке порівняння. Валерія каже, що ніколи не брала ляльку за зразок.

Менді Селларс страждає від синдрому Протея, який зробив жінку володаркою найбільших ніг. Верхня половина тіла Менді важить всього 38 кг, а нижня - 95 кг.

Читайте також: 10 жіночих борід, які змусять чоловіків заздрити (фото)

Чаріті Пірс важить 347 кілограмів і найтовшою у світі. Лікарі готові допомогти їй, але для того, щоб зробити шунтування, Чаріті повинна сама скинути вагу мінімум до 226 кг.

Найменша жінка в світі, Джіоті ​​Амге, народилася в 1993 році. У неї ахондроплазія - системне ураження скелета, і вона - карлик. До 18 років її зріст складав лише 68.2 см., а вага - 12 кг.

А ось Елісані Сильва, навпаки, найвища дівчина на планеті. Її зріст становить 206 см.