Пленарне засідання Львівської обласної ради зупинили через бійку. Вона сталася бійка між депутатом від ВО "Свобода" Русланом Кошулинським і помічником голови облради Валентином Харловим.

Про це повідомляє Zahid.net.

У раді саме тривав виступ, коли рада розглядала питання про створення комісії для вирішення проблеми із перевізниками. В цей час до зали увірвались представники учасників АТО і перевізників. Їм не сподобались висловлюваннями депутатів від "Свободи". Представники партії, начебто заявляли, що мітинг під облрадою організували не бійці АТО.

Валентин Харлов показав активістам місця, де сидять саме "свободівці". Після цього в залі почалась бійка. Руслан Кошулинський накинувся на помічника голови облради. Згодом до бійки приєднались й решта депутатів.

Читайте також: Активісти заштовхали чиновника у смітник (відео)

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Штовханина припинилась близько 16 години, а через півгодини депутати поновили роботу.

Нагадаємо, сьогодні під стінами Львівської облдержадміністрації проходила акція, учасники якої вимагали переобрати керівника координаційного центру допомоги учасникам АТО, забезпечити його нормальну роботу і створити моніторинговий комітет з питань АТО.

Центр допомоги учасникам АТО при Львівській ОДА наголосив, що не має відношення до акції і назвав її провокацією.