Харківські хірурги залишили всередині 6-річної дитини шматок дроту. Батьки потерпілого тепер вимагають притягнути лікарів до відповідальності.

Про це повідомляє ТСН.

Раніше хлопчик проковтнув засіб для чищення труб, внаслідок чого отримав хімічний опік шлунка. Там з'явилися рубці, стравохід звузився до критичних розмірів. Щоб розширити його хірурги виконали більше десятка процедур. Після однієї з маніпуляцій стан хлопчика раптово погіршився.

У лікарні 6-річному Данилці зробили рентген і знайшли в животі дивний сторонній предмет - 30-сантиметровий залізний прут.

"Зламалася одна з струн, яку медики використовували при реанімації. Вона взагалі не повинна була зламатися ніколи. Серйозних ушкоджень, на щастя, не сталося. Наразі хлопчик страждає виключно від проблем прогресуючого скорочення стравоходу", - прокоментував харківський дитячий хірург Юрій Пащенко.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Читайте також: Після смерті 8-річного хлопчика в Україні заборонили "Лідокаїн" і "Цефтріаксон"

Мама Данилки Олександра Асєєва обурена поведінкою лікарів, мовляв, вибачатися і взагалі розмовляти на цю тему вони відмовляються.

"Він сказав: радійте, що ваша син залишився живим", - наводить слова лікаря Олександра.

Прокуратура області визнала отруєння хлопчика нещасним випадком, і до матері слідчі претензій не мають.