Одеський суд виніс вирок у вигляді довічного ув'язнення двом місцевих жителям, які раніше по-звірячому вбили подружню пару пенсіонерів.

Про це повідомили в прес-службі поліції Одеси.

Трагедія сталася ще в 2011 році, коли знайомий сім'ї пенсіонерів взяв у них у борг 10 тисяч доларів. Однак, коли прийшов час повертати гроші, чоловік не зміг зібрати необхідну суму.

Тоді він вирішив позбутися своїх кредиторів, а на допомогу покликав друга. Зловмисники прийшли у квартиру жертв, численними ударами молотка по голові вбили жінку, після чого перерізали горло чоловіку.

У квартирі пенсіонерів злочинці знайшли і вкрали ще 300 доларів, 3 тисяч гривень, і два мобільних телефони. Знаряддя вбивства вони сховали у своїй машині.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: Пенсіонера-вбивцю у Черкасах можуть виправдати (відео)

Після того, як убиті кілька днів не виходили на зв'язок з родичами, до них прийшла поліція і виявила тіла. Буквально через кілька днів правоохоронцям вдалося зловити вбивць.

Тільки тепер, розглянувши всі матеріали справи та докази, Суворовський райсуд Одеси виніс вердикт: визнати чоловіків винними в умисному вбивстві і розбої. Як покарання вони обидва отримали довічне ув'язнення.