У зоопарку "Казка", який знаходиться на території окупованої Ялти, померло третє і останнє бенгальське тигреня білого забарвлення.

Про це повідомив директор зоопарку Олег Зубков, передає Кореспондент. "Тигреня померло, це було очікувано, виходячи з його стану останнім часом", - сказав він.

За словами директора, щоб встановити причину смерті, фахівці проведуть розтин. "Звичайно, будемо робити розтин, тільки в державній лабораторії Краснодарського краю", - сказав Зубков.

Раніше він розповів, що у єдиного живого дитинчати Тигрюлі розвиваються епілептичні припадки.

Читайте також: У Тигрюлі померло друге тигреня

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадаємо, минулого тижня в зоопарку померли двоє бенгальських тигренят. Директор зоопарку висловив припущення, що причиною їх смерті стало переохолодження через поломку одного з генераторів.

Разом з тим, прокурор Криму Наталія Поклонська заявила, що причиною смерті першого тигреняти стало кишкове захворювання.

Бенгальську тигрицю Тигрюлю подарувала ялтинському зоопарку екс-прем'єр України Юлія Тимошенко в серпні 2008 року. В 2013 році тигриця привела трьох тигренят.