Відома група екерів Anonymous 11 грудня зламали сайт хмарочоса Trump Tower, що розташований у американському місті Нью-Йорк. Будівля належить бізнесменові та кандидатові на пост президента США від Республіканської партії Дональду Трампу. Причиною хакерської атаки стали його висловлювання стосовно мусульман.

Про це повідомляє Reuters.

Зазначається, що американський магнат часто використовував сайт для власної президентської кампанії. В результаті кібератаки інтернет-ресурс був недоступний протягом кількох годин.

Перед зломом в акаунті Twitter, який відносять до Anonymous, оприлюднили повідомлення. В ньому пояснили дії хакерів відповіддю на висловлювання Трампа щодо мусульман.

"Сайт Trump Tower атакований, тому що демонструє расизм і ненависть", - написали вони.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Читайте також: Український хакер поцупив 80 млн доларів

Нагадаємо, Дональд Трамп 7 грудня закликав "повністю заборонити всім мусульманам в'їзд до США до тих пір, поки спецслужби не зрозуміють, що відбувається". Він на початку жовтня пообіцяв вислати з території країни всіх сирійських біженців, якщо виграє президентську гонку.

Бізнесмен і раніше пов'язував віросповідання та терористичні прояви. Він навіть запропонував, у відповідь на теракти в Парижі, "серйозно обміркувати" закриття мечетей в США.