П'ятий син колишнього лівійського диктатора Муаммара Каддафі - Ганнібал Каддафі - викрадений озброєним угрупуванням в Лівані.

Про це повідомляє BBC.

Вчора, 11 грудня на ліванському телебаченні транслювали відеоролик, в якому Ганнібал звертається від імені викрадачів, вимагаючи розповісти про долю ліванського духовного діяча аятолли Сейєда Муси Садра. Відомо, що 31 серпня 1978 року він зник безвісти, перебуваючи у Лівії.

У той час правителем був Муаммар Каддафі. Існують підозри, що він має відношення до зникнення Муси.

На відео можна помітити, що на обличчі Каддафі-молодшого є синці, однак він запевняє, що почувається добре.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Після повалення батька в 2011 році Ганнібал Каддафі деякий час проживав в Алжирі, після цього отримав притулок в Омані. Коли і чому він опинився в Лівані - невідомо.

Читайте також: Наркобарон пригрозив війною ІДІЛ

Нагадаємо, у Каддафі було семеро синів: Мухаммад (отримав притулок в Омані), Саіф аль Іслам (засуджений до смертної кари у Лівії), Сааді (перебуває у в'язниці в Лівії), Мутассім (убитий в Лівії разом з батьком у 2011 році), Ганнібал (отримав притулок в Омані), Саїф аль Араб (загинув у результаті бомбардувань сил НАТО в Лівії у 2011 році), Хаміс (доля невідома).

Сам Каддафі був убитий 20 жовтня 2011 року в ході взяття Сирта силами Перехідної національної ради.