Засновник соцмережi Facebook Марк Цукерберг показав мільйонам інтернет-користувачів зворушливу світлину, на якій разом із дружиною він читає своїй доньці Макс "Квантову фізику для малюків".

Фото Марк розмістив на своїй сторінці у Facebook.

У підписі до знімка Цукерберг пошуткував, що саме цей твір він читає зараз.

"Моя наступна книга - квантова фізика для малюків! Жартую. Це книга "Світовий порядок" Генрі Кіссінджера. Про те, як ми можемо побудувати мирні відносини на всій Землі. Це важливо для створення світу, в якому ми хочемо ростити своїх дітей ", - написав Марк, котрий славиться своїми гуманістичними принципами.

Також Цукерберг зізнався, що любить читати для доньки.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Читайте также: Цукерберг захищатиме мусульман

Напередодні Марк Цукербег з дружиною Прісциллою пообіцяли віддати на благодійність 99% акцій своєї компанії. Таке рішення вони прийняли у зв'язку з народженням доньки.

Також подружжя створило нову організацію для управління своїми активами. Пара пообіцяла сфокусуватися на персоналізованому навчанні дітей, налагодженні діалогу в суспільств і медицині.