Екстримальна мандрівка Денні Макаскілла вулицями та дахами міста Гран-Канарія, розташованого на Канарських островах, будь-кого змусить затамовувати подих.

Відео, тривалістю трохи більше 5 хвилин, вже зібрало в мережі понад 1,5 млн. переглядів.

Мешканець Великої Британії продемонстрував дива техніки їзди на велосипеді. Рухаючись вулицями міста, він заїжджає на дуже вузькі перила, розташовані на висоті не менше 100 метрів від рівня землі, а також заїздить на дахи будинків та стрибає на велосипеді по сходах. Особливої пікантності відео додають стрибки велосипедиста по дахах будинків на висоті.

Читать также: Український велосипедист завоював бронзу на Кубку світу

Зазначимо, що відео вийшло дуже яскравим та динамічним і демонструє красоти міста в небаченому раніше ракурсі. Очевидно, автори прагнули продемонструвати туристичну привабливість Канарських островів для такої групи відвідувачів, як велотуристи.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляють автори ролика, мешканці Гран-Канарії із задоволенням погодились надати дахи своїх осель для втілення екстремального заїзду.

Мандрівка Макаскілла завершується зануренням в море разом із велосипедом.