Одеський режисер Сергій Пудіч зняв соціальний відеоролик "про циклічність добра", в якому показує важливість допомоги оточуючим людям.

За добу дане відео вже переглянуло більше 200 тис. осіб, передає Українська Служба Інформації.

Читайте також: Незрячі пенсіонери зв'язали 100 рукавичок для АТО

Ідея "поверненні" і "вірусності" добра не нова, але надзвичайно актуальна в Україні в наші дні. В Україні в принципі не вистачає якісних позитивних відео, тому і було прийнято рішення знімати так звану "ланцюжок добра" як ідеально відповідну тему для принципів "Активної громади" та їх слогану "Міняємо людей, щоб змінити країну", - розповідає режисер даного ролика Сергій Пудіч.

Зйомки проходили в Одесі 6 грудня поточного року. Було 6 основних локацій: Деволановский спуск, дворик на Молдаванці, сходи і вхід в парадну на Грецькій, міськсад, Приморський бульвар і Місячний сквер.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, київська пенсіонерка у віці 73-х років віддала волонтерам "єдині цінні речі", які у неї були - кілька купюр 1905 року і монети різних років та країн.

"Бабусі 73 роки. Живе вдвох з кішкою. Убогість незнищенна, якщо чесно ... Я так зрозуміла, що з візитерів у неї - лише бажаючі отримати квартиру, коли бабусі не стане. Кілька фондів пропонують догляд за нею в обмін на дарчу. Бабуся справедливо побоюється , що життя може сильно скоротитися після підписання контракту", - написала волонтер.