У Росії розгромили квартиру активісти Наталії Кисіль, яка регулярно відвідує судові процеси над українською льотчицею Надією Савченко. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив фотограф Антон Наумлюк.

Наталія Кисіль незважаючи на більшість російських ЗМІ присутня на кожному процесі над Савченко. При цьому, вона живе в 160 км від Ростова. У минулому Кисіль працювала старшим викладачем кафедри сучасної вітчизняної літератури в Ростовському державному університеті.

Як стверджує Наумлюк, що прийняли заяву про розгром співробітники поліції попередили Кисіль, що знайти винних навряд чи вийде.

Читайте також: Росіянина кинули у в'язницю за "візитку Яроша"

"У Гундаровському на околиці Донецька у неї старий батьківський дім. Старі меблі, килими на стінах і дешеві ікони, нічого особливого. Не буду стверджувати про взаємозв'язку з її поїздками на процес Савченко, але коли вона приїхала в черговий раз, знайшла свій будинок у такому стані. Зеленкою на стіні написано "лохушки", пропали копійчані ікони, якась кухонне начиння, килим, ще щось по дрібниці. Викликала поліцію, чекала до години ночі. Заяву прийняли, начебто навіть збудилися, але попередили одразу, що знайти когось навряд чи вдасться ", - написав він.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще