Пісня Zero російського репера Тіматі, відомого своєю пропутінською позицією та дружбою з Рамзаном Кадировим, 13 грудня очолила музичний чарт, складений телеканалом М1.

"Передноворічний розрив мозку від М1 - головний хіт-парад країни. Коли Кобзона чекати?" - написав про це відомий український продюсер Олександр Ягольник на своїй сторінці у Facebook.

Хіт-парад М1 оновлюється щодня. Тіматі потрапив у нього вдруге. Перший раз він опинився там 4 листопада. Вдруге він потрапив туди 13 грудня. Щоправда, сьогодні, 14 грудня, російський репер вже опустився на 2-ге місце.

Телеканал М1 входить до медіахолдінгу Виктора Пінчука StarLightMedia. Крім М1 до нього належать "Новий канал", СТБ, ICTV.

Тіматі відомий тим, що повністю підтримує політику президента РФ Володимира Путіна. 7 жовтня Тіматі випустив кліп до дня народження Путіна. За це він отримав російську антипремію "Срібна калоша" у номінації "За Русь прогнусь". Українці виклали в мережу пародію на цю пісню.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Читайте також: Концерт Тіматі в Одесі скасували

Репер заявив, що йому "гірко" за ситуацію в Україні. Нашу країну він порівняв з молодшим братом який "важко запив або сів на наркотики".

Нагадаємо, що влітку були скасовані концерти Тіматі у Києві та Одесі.