Відсутність електрики в анексованому Криму і брак коштів та можливостей на його відновлення, породжують сумніви серед російських політиків в доцільності утримання півострова.

Як повідомляють Крим.реалії, російський опозиціонер, колишній депутат Держдуми РФ Костянтин Боровий озвучив спільну думку партії "Західний вибір".

Члени політичної організації вимагають, щоб Крим віддали назад Україна. Він повністю залежить від материкової її частини.

Боровий впевнений, що таке рішення покаже всьому світові істинну демократичну позицію російського керівництва.

Крім Криму російська влада повинна залишити в спокої і повернути країнам Придністров'є (Молдові), Південну Осетію і Абхазію (Росії). Це є пунктами передвиборної компанії партії "Західний вибір". Проте він не уточнив, чи збирається партія брати участь у виборах.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Члени партії впевнені, що у виборчий процес в Росії недемократичний і формальний.

Читайте також: Росіяни почали їсти бобрів (фото)

Нагадаємо, що в анексованому Криму немає світла через аварію в Херсонській області - активісти підірвали електроопори. У Росії немає можливості підключити півострів до світла і з'явиться вона в 2018 році.