Відчуття свята хочеться не лише із реальною ялинкою вдома та паперовими сніжинками на вікнах, але і на робочому столі.

Прикрасити комп'ютер та створити відповідний настрій допоможуть кілька гаджетів. Деякі з них випустили лише цього року, а деякі - вже стали класикою новорічних подарунків та приколів.

Кореспонденти Знай.ua зібрали кілька технічних цікавинок-ідей для Нового року.

1. Зарядний кабель-гірлянда на iPhone

Яскрава зарядка для iPhone отримала назву Phone Merry Charger. Поки смартфон поповнює запаси енергії, кабель палахкотить святковими вогнями. 10 лампочок зробили із нього справжню гірлянду, яка споживає ту ж енергію, що і iPhone.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

2. Комп'ютерна мишка із Дідом Морозом

Більшість часу мишка проводить у впевненій руці користувача, а якщо всередині ще і оселились різдвяні атрибути - це додасть веселого святкового настрою. Це може стати непоганим подарунком на різдвяні свята від шефа.

3. Ялинка-ідентифікатор швидкості набору

Ви вже неодноразово чули про ялинки, сніговичків та Санта Клаусів, які підключаються через USB та світяться. Ця ялинка є незвичайним світильнком, вона демонструє вашу швидкість набору. Чим швидше друкуватимете, тим більше лампочок загориться на ялинці.

4. USB-теплі рукавички або капці

Рукавички гріють змерзлі руки, капці - ніжки. Зимовими днями та, особливо, вечорами, це може стати дуже актуальним подарунком. Щоправда, якщо занадто пригрітися і забути про кабеля під ніжками і ручками, то можна заплутатись, намагаючись встати. Проте, існують капці, які працюють не лише від USB, але і від батарейок. Це дозволить вільно пересуватися по квартирі.

5. Електронні новорічні іграшки та брелоки для фото

Згадати найкращі моменти року, що закінчується, допоможуть іграшки та брелоки, які діють за принципом електронної рамки. Бажані світлини можна завантажити у пам'ять прикрас. Наприклад, мініатюрний РК-брелок для зберігання фотографій і картинок має 8 Мб пам'яті.

6. Корки із кодовим замком

Хитрий механічний гаджет дозволить уникнути передчасного розпиття святкових напоїв. Набір чисел коду ви обираєте самостійно. Підійде для вина та інших напоїв із пляшковою шийкою діаметром від 1,1 до 2,54 сантиметрів. Після встановлення коду, пробка всередині розширюється і не дає відкрити пляшку.

7. Відкривалка яка рахує кількість відкоркованих пляшок

Електронний моніторчик на відкривалці нагадає великій компанії, скільки ж всього пляшок відкрили до новорічного столу. Може бути і персональним подарунком для тих, хто може раптово не згадати кількість випитого на ранок.

Другою версією скоріше механічного гаджету є відкривалка, яка вміщає у собі кришки від пляшок: і у домі чистіше, і порахувати потім також можна.

Читайте також: ТОП-7 новорічних подарунків, які зроблять вас знаменитими

Новорічна ніч - особлива і чарівна. Даруйте своїм близьким небанальні і веселі речі, які зможуть їх здивувати.