Учора вдень біля с. Нижньотепле, що в Луганській області, вантажна машина з військовими Нацгвардії наїхала на вибухівку.

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

"Військовослужбовці Національної гвардії України, здійснюючи перевезення лісу на автомобілі" МАЗ ", рухаючись по об'їзній дорозі поблизу с.Нижньотепле Станично-Луганський район, наїхали на невідомий вибуховий пристрій. У результаті вибуху було пошкоджено заднє праве колесо вказаного автомобіля", - йдеться в повідомленні .

У прес-службі зазначають, що в кабіні авто перебували двоє військових, які не постраждали.

"Зазвичай такі випадки у нас в області завершуються смертельно. Наразі правоохоронці встановлюють обставини справи, а саме, яким чином там виявився вибуховий пристрій", - розповів Георгій Тука.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомлялося раніше, дев'ятого грудня під Донецьком підірвався автомобіль з українськими бійцями семеро з них були поранені.

Читайте також: Двоє бійців підірвалися на вибухівці в Золотому

Третього листопада біля Маріуполя на міні підірвалися п'ять військових, один з них загинув.

Також нагадаємо, біля кордону з Росією в с. Красна Талівка Станично-Луганського району на фугасі підірвалася машина, в якій знаходились дев`ять військових.