Федерація футболу України обирає головну пісню вітчизняної команди на Євро-2016. На сайті організації, а також на офіційній сторінці Facebook кожен небайдужий може проголосувати за композицію, з якої наші футболісти проведуть увесь чемпіонат у Франції.

Усього ФФУ представила чотири варіанти: народна пісня "Червона рута", "Весна" гурту Воплі Відоплясова, "Смерека" Mad Heads та "Вставай" від Окаену Ельзи. Також фанати можуть запропонувати свій варіант пісні.

Творча робота, яка набере найбільшу кількість голосів стане візитною карткою українців на Євро. Композиція звучатиме на стадіоні при оголошенні складу команди на матч.

Опитування триватиме з 16 по 20 грудня. Тож слід поквапитись, що проголосувати за улюблену пісню. Наразі лідером є "Вставай".

Читайте також: Підкилимні ігри ФФУ: Фоменко очолив збірну

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що при створенні гімну Євро-2016 також залучать усіх фанатів Європи. Діджей Девід Гетта збирає аудіозаписи співів публіки, а потім зробить з них крутий мікс.