Молоде подружжя з Уфи подало заяву в поліцію на непрофесійного, на їхню думку, весільного фотографа.

Про це пишуть російські ЗМІ.

"Претензія не стільки до низької якості знімків, за які чоловік узяв 13 тисяч рублів, скільки до композиції кадру", - розповідають молодята Юлія та Станіслав Мясин.

Приміром, на одному з кадрів, де наречений забирає наречену з дому, в центр потрапляє сусід.

На іншому фото у молодих чоловіка і дружини такі обличчя, ніби свято виявилося трауром. І за всю цю "красу" фотограф отримав 13 тисяч рублів.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

"З дня на день до нас має приїхати вся рідня. Гості, звичайно, захочуть подивитися кадри зі свята, але показувати їх просто соромно", - зізнається подружжя Мясин.

З проханням зробити хоч щось або повернути гроші молодята прийшли додому до фотографа. Однак їм двері так ніхто і не відкрив.

Читайте також: Кращі студентські сідниці обрали в Кембриджі (фото)

Раніше фотографу Полу Ліддементу вдалося зробити чарівні кадри. Пара з Британії фотографувалася в засніженому парку замку Бернард графства Дарем.

При цьому, незважаючи на холод і заметіль, фотографії вийшли казковими і навіть краще студійних зі штучним бутафорним снігом.