Камерунський форвард Самуель Ето'о отримав першу у своїй кар'єрі тренерську посаду. Футболіст став граючим тренером турецького клубу "Антальяспор".

Про це повідомляє Спорт bigmir)net.

Футболіст приєднався до турків на початку цього сезону. Він переїхав до курортного міста з італійської "Сампдорії". Керівники команди вирішили звільнити головного тренера команди Юусфа Симсека, а на його посаду призначити досвідченого футбольного діяча.

Принаймні у найближчий час камерунець керуватиме турецьким клубом, поєднуючи менеджмент із грою на полі. Можливо, результати команди змусять турків підписати повноцінний контракт з легендою футболу.

Читайте також: Колишній тренер "Дніпра" очолить "Челсі"

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Ето'о відомий перш за все своїми виступами за "Барселону" та міланський "Інтер". З обома клубами він вигравав національні чемпіонати та Лігу Чемпіонів. У 2011 році він став гравцем російського "Анжи", де грала ще одна легенда - Роберто Карлос.

Бразилець, до речі, також став тренером у Туреччині. Він встиг потренувати "Сівасспор", а зараз працює з індійським клубом "Делі Дайнамос".