Вчора ввечері на трасі "Вінниця-Житомир" поблизу с. Комсомольське сталася ДТП за участю рейсового автобуса та трактора "Т-150". В результаті пригоди дві людини загинули та семеро госпіталізовані.

Про це повідомили в прес-службі поліції.

"Рейсовий автобус "Вінниця-Козятин" зіткнувся з тягачем-трактором "Т-150", що їхав попереду в попутному напрямку та намагався здійснити переміщення з правого в лівий ряд", - розповів начальник відділу слідчого управління ГУ Нацполіції у Вінницькій області Олександр Тютюник.

На місце аварії прибули слідчо-оперативна група поліції, рятувальники, швидка медична допомога. Потерпілих терміново госпіталізували до лікарні.

У результаті ДТП постраждало дев'ять пасажирів. Двоє з них померли невдовзі після прибуття медиків.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: П'яний водій розтрощив чотири прольоти огорожі (фото)

Серед загиблих - 36-річний заступник начальника ДПРЧ м. Козятина та 44-річний чоловік, житель м. Козятин.

Наразі четверо жінок віком від 24 до 44 років та чоловік з дружиною, які їхали з однорічною дитиною, з різного ступеню травмами перебувають на лікуванні.