Поліцейським вдалося затримати зловмисників, які причетні до вбивства іноземця в мікрорайоні Соляні міста Миколаєва. Їх тримають під вартою і їм вже вручили повідомлення про підозру у скоєнні злочину. Тіло потерпілого шукали майже тиждень і знайшли у річці Інгул.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

Іноземець часто бував у Миколаєві, адже займався вантажними перевезеннями. Про його зникнення поліцейським повідомила місцева мешканка.

Особи зловмисників встановили, коли розслідували інший злочин. Чоловіки переховувались в орендованому будинку одного з сіл Жовтневого району і в той час викрали автомобіль. Підозрювані путались у своїх свідченнях, коли спілкувались з поліцейськими. Це й насторожило правоохоронців.

Згодом чоловіки, які вже мали кілька судимостей, все ж зізнались у вбивстві. Вони під час слідчого експерименту вказали місце, куди викинули тіло громадянина Туреччини.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Знайома потерпілого розповіла правоохоронцям, вона запропонувала їх чоловікам відібрати у іноземця гроші та майно.

Читайте також: У шкільному підвалі знайшли труп чоловіка

Власниця квартири разом із подругою запросили іноземця до себе у гості. Але на нього там вже чекали чоловіки. Вони побили його, а коли той вже не подавав ознак життя, загорнули тіло у килим та викинули в річку Інгул. Особисті речі та документи потім спалили.

"Здобиччю" злочинців стали 700 доларів та продукти харчування з автомобіля потерпілого.

Тіло вдалося знайти лише 14 грудня, коли водолази обстежували місце, на яке вказали підозрювані.

Злочинцям обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.