Сьогодні відбулася прес-конференція президента Росії Володимира Путіна.

Така подія викликала ажіотаж в соціальних мережах. Його висловлювання відразу розібрали на цитати і створили на них іронічні анекдоти і смішні фотожаби.

На прес-конференцію прийшов український журналіст Роман Цимбалюк і спитав, чи відбудеться обмін: ГРУшників Олександра Александрова і Євгенія Єрофєєва на Савченко, Сенцова і Кольченка.

Володимир Путін відповів, що знає, що російські військові є на Донбасі, хоча раніше заперечував це.

Відразу ж в Twitter з'явилися "короткі конспекти" і "темники" Путіна, які показують, що він дотримується традиційної російської пропаганди, яка звучить з федеральних каналів.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У відповідь на мітинги далекобійників Путін відповів, що розуміє їх, бо теж з "робітничої родини".

Російський лідер зізнався, що Катерина Тихонова - його дочка. Багатьох обурила його відповідь на смерть опозиціонера Бориса Нємцова.

"Це не означає, що людину потрібно вбивати", - сказав Путін.

Читайте також: Зеленський зняв жорстку пародію на Яценюка (відео)

Нагадаємо, що на минулій прес-конференції журналіст УНІАН Роман Цимбалюк вже задавав Путіну питання. Тоді в соціальних мережах довго сміялися над обличчям дівчини, яка тримала мікрофон украинцу.