Технічний директор англійського футбольного клубу "Челсі" Майкл Еменало заявив, що Жозе Моурінью відправили у відставку через розбіжності з гравцями. Вже колишній тренер "аристократів" не зумів знайти спільної мови з деякими футболістами.

Про це повідомляє Sky Sports.

Роман Абрамович, на його думку, прийняв правильне рішення, і це, в подальшому, піде лише на користь всьому клубу.

"Челсі" - одна з найсильніших команд у світі, тому ми були змушені вжити відповідних заходів", - наголосив технічний директор.

Читайте також: "Челсі" швидко знайшов заміну Моуріньо

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, 17 грудня керівництво лондонського "Челсі" відправило у відставку головного тренера Жозе Моурінью. Контракт розірвали за згодою сторін. Команда під його керівництвом за 16 турів у поточному сезоні англійської Прем'єр ліги змогли набрати лише 15 очків. Зараз лондонці перебувають на відстані одного турнірного пункту від зони вильоту.

"Челсі" мало виплатити Моурінью 40 мільйонів євро в якості компенсації. Але керівництво вирішило зменшити цю суму до 12 мільйонів євро. Контракт португальського фахівця тривав лише 132 дні.

До кінця сезону "Челсі" тренуватиме голландець Гус Хіддінк.