Актор Деніел Крейг зіграв у фільмі "Зоряні війни: Пробудження сили", який сьогодні вийшов в український кінопрокат, одного з штурмовиків. Про це пише Gazeta.ru.

Раніше цього року про участь Крейга у зйомках заявив актор Саймон Пегг, який зіграв одного з інопланетян, однак Крейг заперечував свою появу в нових "Зоряних війнах".

Видання зазначає, що зйомки "Зоряних воєн" і останнього фільму "бондіани" з Крейгом велися на студії Pinewood Studios в один і той же час.

За інформацією журналістів, героїня фільму Рей намагається обдурити одного з штурмовиків і змусити його розстебнути на ній наручники і піти. Саме цього штурмовика - одного з небагатьох, що розмовляють - міг зіграти Крейг.

Читайте також: Донька Цукерберга стала Джедаєм (фото)

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Увесь світ зупинився під час прем'єри нових "Зоряних війн". Творці стрічки перед стартом показу заробили 100 млн доларів на попередньому продажу квитків, а подивитися фільм жадає увесь світ.

З цього приводу голлівудські актори розповіли про своє ставлення до зоряних героїв та назвали своїх фаворитів.

Більшості зірок до вподоби один із головних героїв першої трилогії - Хан Соло. Любов до нього висловили Едрієн Броді, Еллен Пейдж, Том Гіддлстон, Том Гарді та сер Майкл Кейн.