Голова Центрвиборчкому Михайло Охендовський, який нещодавно зізнався, що в Україні реально "купити" місцеву виборчу комісію, розповів, що знає про небезпеку для власного життя.

Про це йдеться у програмі "Світське житті" на телеканалі "1+1".

Посадовець підтвердив інформацію, що відвідує різноманітні заходи у компанії охоронців. "На державних посадах багато людей не завжди вирішують, в якій компанії з'являтися на тих чи інших заходах. І багато речей, які ми змушені робити інколи, ми робимо не з власної волі, а просто тому що так потрібно", - запевнив Охендовський.

Крім цього, голова ЦВК обізнаний про небезпеку для власного життя. Щоправда, подробиць потенційних замахів на своє життя він не повідомив.

"Про існування небезпеки я знаю, а сказати, що відчуваю якийсь страх абсолютно не можу", - наголосив чиновник.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Читайте також: Біжи, Міша, біжи - Шкіряк радить Охендовському тікати з країни

На запитання про свій тривалий термін роботи у ЦВК Охендовський зіслався на "волю Господа". У ЦВК він працює з 2004 року, а з 2013 року він її очолює.

Нагадаємо, Охендовський живе в розкішному будинку під Києвом і їздить кортежем із 4-х броньованих авто. Відомо про десяток його охоронців, які супроводжують його та охороняють маєток у селі Горенка.