Первомайський міськрайонний суд Миколаївської області поставив крапку у справі агресивної директорки школи у селі Мигія Первомайського району.

Діти та вчителі стверджували, що стали жертвами Олени Порхун. Захисту від неї шукали навіть у "Правому секторі". Першим постраждалим став 6-класник Роман. Його під час уроку прямо в кабінеті відлупцювала директор за іграшку "лизун". Ним на перерві діти гралися у коридорі. На уроці директор дістала його з коробочки і розмазала на голові хлопцю. Ще й надавала йому ляпасів на очах у однокласників. Після того дитині надавала допомогу медсестра.

Читайте також: Львів'янин відкрив вогонь по учнях ірпінської школи

Також, директор вдарила по щоці вчительку математики. Зробила це прямо перед дверима кабінету торік, напередодні новорічних свят. Вчителька зняла побої та написала заяву до міліції. Після того, кажуть вчителі та діти, в школі стало ще страшніше. Учні переводилися до інших шкіл, а педагоги звільнялися. Директор все заперечувала.

Суд повірив учню та вчительці. Директорку визнали винною у побитті учня та вчительки математики та засудили до 200 годин виправних робіт. Також, директор має сплатити компенсації за моральні страждання потерпілим – по 4 тис. грн.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще