Укргідрометцентр попередив українців про те, що погода в грудні буде теплою.

Як повідомляє сайт відомства, на тижні очікується настільки тепла погода, що вона перевершить температурні показники і норми, характерні для грудня.

Тим часом можуть бути сильні пориви вітру, які накриють країну з вівторка.

Атмосферні фронти із Західної Європи принесуть на Волинську, Львівську, Рівненську, Полтавську та Харківську області дощі. На решті території опадів не буде.

Загальний діапазон температури в країні складе від одного до шести градусів тепла. Традиційно найхолодніше буде в Карпатах, там може бути від нуля до двох градусів морозу. На півдні температура буде трохи теплішою - від 10 до 13 градусів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У столиці також буде тепло. Від шести до восьми градусів тепла не сприяють появі новорічного настрою.

Читайте також: У Києві розпустилася бузок

Нагадаємо, що в суботу температура в столиці побила рекорд по теплоті - середня температура за добу склала 4,8 ° С, перевищивши на 0,1 ° С попереднє значення 1904 року.