Київський академічний муніципальний духовий оркестр влаштував щорічний концерт у холі аеропорту "Бориспіль", і подарував пасажирам справжній різдвяний настрій.

Про це повідомляє 5 канал.

Виступ розпочався "Одою до радості", потім пролунав всесвітньо відомий "Щедрик", після чого музиканти зіграли хіти гуртів Queen та ABBA.

Загалом, музики потішили публіку відомими творами українських та європейських композиторів, а також різдвяними мелодіями народів світу. Незвичайний концерт продовжувався півтори години. Усі присутні реагували з захопленням: фотографувалися та підтанцьовували.

"Напередодні європейського Різдва ми вітаємо всіх, хто відлітає та прилітає. Як завжди, у хороших традиціях. Наша Україна співуча і частинку її ми показуємо", - розповів диригент Київського академічного муніципального духового оркестру В'ячеслав Коробко.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Читайте також: ТОП-10 фільмів, які варто переглянути до Нового року (відео)

Нагадаємо, 28 січня у столичному Українському домі покажуть шоу-концерт "Звучання Землі". Музиканти виконають безсмертні мелодії Антоніо Вівальді та Астора П'яццоли під супровід вражаючого відеоряду з наймальовничішими куточками планети.

Організатори пояснили, що милування природою під звуки класичної музики має позитивний вплив на здоров'я людини.