Перемогу у суботньому матчі чемпіонату Голландії над "Зволле" двоє футболістів ПСВ з Ейнговену вирішили відсвяткувати. Вони вирушили до нічного клубу, де сильно перебрали з алкоголем.

Про це повідомляє De Telegraaf.

Близько четвертої ранку воротар Єрун Зут та півзахисник Максим Лестьєн, перебуваючи у п'яному стані, почали активно сперечатися. Їхня суперечка переросла у бійку, а футболістів приїхала заспокоювати поліція.

Стражі порядку пов'язали 23-річного Лестьєна. Нідерландець Зут, коли побачив свого партнера в поліцейських обіймах, почав боротися за нього. Голландець вимагав звільнити бельгійця.

Однак правоохоронці все ж відвезли Лестьєна до відділку. Там він продовжив свій дебош. Футболіст розтрощив унітаз у камері.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Завдяки сприянню керівництва ПСВ футболіста все ж звільнили у неділю вранці. Він заплатить штраф близько 600 євро. У цю суму також включили вартість розбитого унітазу.

Одразу після інциденту Зут та Лестьєн принесли вибачення тренеру команди Філліпу Коку. Вони сподіваються, що їх не каратимуть надто жорстоко.

Читайте також: Юний фанат просив Коноплянку обміняти футболку на обійми (фото)

Зазначимо, що ПСВ, який за підсумками минулого сезону став чемпіоном країни 22 рази, тепер йде на другій стрічці у турнірній таблиці. Команда поступається трьома пунктами амстердамському "Аяксу".