Пеп Гвардіола, який вже остаточно залишить "Баварію" по закінченню поточного сезону, потрохи визначається зі своїм майбутнім. Іспанець вийшов на зв'язок з "Манчестер Сіті" та, нібито, навіть обговорив особисті умови.

Про це дізналися журналісти Kicker.

44-річний тренер охоче попрацює в Англії. На Гвардіолу претендують "Сіті", "Юнайтед" та "Челсі". Німці запевняють, що вихованець "Барселони" схиляється до "Блакитної луни", і вони у своїх прогнозах помиляються рідко.

Тож чинний наставник "Сіті" Мануель Пеллегріні складе свої повноваження по закінченню сезону. Щоб зацікавити потенційних роботодавців, він викладатиметься на максимум. Нагадаємо, що саме манчестерці гратимуть із "Динамо" в 1/8 Ліги Чемпіонів.

Читайте також: Сімеоне висунув "Челсі" свої умови

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Таким чином вже у цьому році стають відомими імена майбутніх тренерів топ-європейських клубів. Анчелотті точно очолить "Баварію", Пеп швидше за все у "Сіті", а Моурінью або у ПСЖ, або в "Юнайтед".

Американські власники МЮ вкрай незадоволені виступами команди під керівництвом ван Гала та хочуть замінити його на Моурінью вже найближчим часом.