Політики Німеччини гостро реагують на проблему біженців зі сходу.

Як повідомляє Bild, Уповноважена уряду ФРН з питань інтеграції іноземців Айдан Озогуз запропонувала спосіб, як згладити цю проблему.

Вона впевнена, що переклад новорічного привітання від президента і канцлера на арабську сприятимуть зниженню напруженості від напливу переселенців.

Різдвяна мова гайда Озогуза вже переведена на арабську. На її думку, привітання від провідних політиків країни необхідно підкріпити субтитрами арабською, мов фарсі, пушту, тигринья, англійською та французькою.

Рейтинг канцлера Німеччини Ангели Меркель значно впав після повідомлень про біженців. Спочатку політик хотіла обмежити кордон для перетину арабськими біженцями, але пізніше її риторика змінилася.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У цих проміжках подейкували про відставку Меркель. У країну за рік прибуло понад 950 тисяч арабських біженців, а в ЄС - близько мільйона.

Телеканал Deutsche Welle пообіцяв забезпечити трансляцію арабських субтитрів під час привітання Меркель і президента.

Читайте також: Ангела Меркель стала Людиною року: версія Time

Нагадаємо, що фото сирійських біженців очолило рейтинг топ-100 від Аssociated press.