Троє українців винайшли пристрій, за допомогою якого можна бавитись із домашніми улюбленцями в любій точці світу.

Стартап Petcube вже охрестили найкращим винаходом у Європі. Новітня іграшка має форму куба, всередину якого вмонтовано відеокамеру, динаміки, лазер та невеликий мікрофон.

Читати також: Парам в Америці платитимуть $10 тисяч за щасливий шлюб

Інноваційну забавку достатньо підключити до мережі інтернет, а далі власникам домашніх тварин залишається лише бавитись із котиками та собачками через свій смартфон, та викладати фото і відео кумедних забав у соціальні мережі.

Всього за сорок днів на проект зібрав на Кікстартері 251 тисячу доларів, що є абсолютним рекордом для проектів з Європи.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Повідомляється, що автори проекту зараз працюють над тим, щоб залучити використання Petcube у притулках для тварин, які позбавлені людської турботи.

Відтак кожен бажаючий зможе побавитись із тваринами, яким не вистачає людської уваги.

До слова, власник Petcube може дозволяти отримувати доступ до гри своїм друзям чи знайомим.

Нагадаємо, інноваційний пристрій Petcube розробили троє українців − Ярослав Ажнюк, Олександр Нескін та Андрій Клен. У травні цього року їхній винахід увійшов у топ-20 європейських стартапів. Зараз Petcube став надзвичайно популярною іграшкою у всьому світі.