Компанія LG Display спільно з LG Electronics презентує на CES 2016 OLED-дисплеї, які можна згорнути.

Про це повідомляє Korea Times.

Прототип 18-дюймового екрана, що згортаються, який був представлений минулого року, буде включений в експозицію корейської компанії.

Джерела повідомляють, що в LG Display створили навіть 70-100 дюймові прототипи гнучких дисплеїв. Однак, найімовірніше, розробники покажуть їх клієнтам за закритими дверима.

Наразі LG Display готує 55, 65 і 77-дюймові OLED-дисплеї. Вони вже використовуються в збірці телевізорів корпорації LG Electronics.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Співробітники LG Display підкреслюють, що в арсеналі компанії присутні всі ключові технології для випуску OLED-дисплеїв, які згортаються. Не дивлячись на це, поки що, попит на них не досить високий, і не виправдав попередніх очікувань.

Читайте також: Користувачі оберуть назву нової версії Android

Тому, факт того, чи вийдуть гнучкі OLED-панелі на масове виробництво - ще під питанням, і знаходиться на стадії розгляду.

Нагадаємо, рік тому LG продемонстрували 18-дюймовий гнучкий дисплей, оснащений панеллю, товщиною зі звичайний аркуш паперу. Такий екран можна згорнути в рулон, радіусом в 3 сантиметри.