Барнаульський кіт Барсик став головним політичному мемом конкурсу за призначенням голови адміністрації. І нещодавно його команда розповсюдила політичну заяву.

Про це пишуть російські ЗМІ.

У листі вони зазначили, що "останнім часом від представників так званої" демократичної коаліції "все частіше стали надходити пропозиції про співпрацю та участь у їх діяльності".

"Я є прихильником демократичних принципів і у мене є чимало претензій до нашої російської дійсності, але я кіт - патріот і мені не по дорозі з Навальним, Касьяновим і подібним їм опозиційним діячам. Останні вибори наочно показали, що довіра до цих політиків прагне до нуля. Представники коаліції на реальних виборах насилу набирають кілька відсотків, а на їх акції в Москві вже майже ніхто не ходить", - йдеться в повідомленні.

"Ще більше Навальний і його компанія дискредитували себе неодноразовими візитами в американське посольство. Для мене будь-яке співробітництво з американською елітою неприйнятно, і я готовий стати першим російським котом, включеним поряд з російськими громадянами, до списку санкцій США!", - "додав" кіт.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Агенти Барсика заявляють, що той планує "всерйоз продумати питання про створення власної демократичної партії або очолити яку-небудь із вже існуючих".

"Прихильникам демократичних принципів в країні потрібен новий герой і я - кіт Барсик з Барнаула - готовий ним стати! Якщо коти всієї країни мене підтримають - перемога буде за нами!", - написала команда Барсика від його імені.

Читайте також: Кіт мандрує по найкрасивіших місцях Америки (фото)

Нагадаємо, кіт Барсик - це реальний барнаульський кіт, господар якого є адміністратором паблік "Алтай Online" в "Вконтакте". Власник тварини додав його кандидатуру в опитування "Кого б ви хотіли бачити новим сіті-менеджером Барнаула?" поряд з шістьма реальними кандидатами. Кот набрав найбільшу кількість лайків. Про цю історію написала навіть іноземна преса.