Оригінальний різдвяний квест вирішила провести британська модель Софі Роуз. Дівчина є відданою шанувальницею "Челсі", а своєю вродою вона вирішила перевірити на вірність фанатів іншого столичного клубу "Тоттенгема".

Завдання для учасників було дуже простим - поцілувати у щічку гарненьку дівчину. Майже усі погоджувались на халявний поцілунок, але після того, як красуня розстібала пальто у багатьох була несподівана реакція. На Роуз була футболка "Челсі".

Дехто кричав "О, ні! Це ж Челсі", а хтось залюбки поцілував модель. Один чоловік все ж погодився на поцілунок і сказав дивну фарзу: "Це образа для ваших фанатів, що я цілую ваших дівчат". Однак усі весело посміялись.

Загальний рахунок цієї битви 7:5 на користь тих, хто захотів цілуватись. Цікаво, що коли такий саме конкурс провели біля стадіону "Челсі", майже усі відмовлялись цілуватись.

Читайте також: Один гравець "Челсі" коштує більше, ніж весь "Лестер"

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Сьогодні англійці святкують День подарунків. Футболісти приготували для них особливі сюрпризи у вигляді 10 яскравих матчів.