В Англії на сьогодні запланований великий футбольний день. Поєдинки пройдуть між практично всіма команди з професійних ліг.

Але на заваді деяким матчам стала погода і деякі з них не відбудуться. Причина втому, що в Англію прийшли сильні дощі. З неба впало буквально сотні літрів води. Газони десятків стадіонів повністю позаливало. Вони перетворились на басейни і на них можна грати хіба що у водне поло.

Так, вже точно відомо, що через негоду скасували один поєдинок Чемпіоншіпа між "Блекберном" та "Мідлсбро". Також перенесли п'ять матчів першої Ліги та чотири поєдинки другої Ліги Англії.

На щастя для вболівальників погода не вплинула на поєдинки Англійської Прем'єр ліги. Всі 10 матчів, які заплановані на цей день, відбудуться в раніше призначений час.

Читайте також: Різдвяні мрії англійських фанатів

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, гравці лондонського футбольного клубу "Челсі" трохи відволіклись від проблем у чемпіонаті. Вони вирішили сповна насолодитись новорічними святами. На тренувальний базі клубу "Кобгем" вони власними зусиллями створювали справжню казку.

На футбольному полі з'явилася велика ялинка, будівлю прикрашають гірлянди і навіть на парковці невідомо звідки взявся справжній олень, який заважає капітану "Челсі" Джону Террі припаркувати свій позашляховик.