Блокаду окупованого Криму підтримав уряд Туреччини. Наші сусіди направили активістам матеріальну допомогу.

Про це в інтерв'ю hromadske.tv розповів один з координаторів блокади окупованого Криму, власник телеканалу ATR Ленур Іслямов.

"Туреччина дуже підтримує. Ось в п'ятницю вже військова форма прийде. Вже нас починають комплектувати. Турецька влада розуміє, що Україна поки не може так швидко реагувати", - прокоментував він.

Раніше Іслямов розповів, як в окупований Крим надходить контрабанда з Одеси.

"Вони йдуть в 12-мильну зону, вимикають GPS-навігатори. До нього підходить із Севастополя судно, перевантажується. Це один варіант. Другий варіант - на судні вимикається навігатор, воно рухається далі, зупиняється в порту Севастополя, розвантажується, виходить на цей же курс, включає навігатор, ніби він у нього тоді зламався, і заходить в Скадовськ", - розповів він.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Читайте також: Росія купить "електрику" для Криму

За словами Іслямова, Одеська митниця, СБУ і навіть українські прикордонники знають про ці схеми.

Нагадаємо, раніше в умовах російсько-турецького конфлікту представники Туреччини звернулися до Міністерства інформаційної політики України за методологічним порадами.