Корпорація ARCA Space оголосила про створення літаючого скейту Arca Board. Вперше в історії людина отримала можливість літати, коли і де їй захочеться. ArcaBoard представляє собою перший революційний прорив у русі з моменту створення велосипеда, автомобіля та літака.

ArcaBoard - електричний літальний апарат з 272 кінськими силами і 203 тисячами Вт встановленої потужності. Транспортний засіб надає повну свободу пересування. ArcaBoard - автомобіль, який може рухатися у всіх можливих напрямках, включаючи вгору. Його роздрібна ціна становить $19,900. Летальний апарат можна купити вже зараз, проте поставки почнуться 15 квітня 2016.

"ArcaBoard являє собою революцію в русі. Останні 17 років ми розробляли найсучасніші аерокосмічні технології. Ми взяли наші знання і з'єднали зі сновидіннями, мріями про політ", - сказав Думітру Попеску, генеральний директор корпорації ARCA Space.

Читайте також: Літаючий автомобіль випробовують в США

ArcaBoard має довжину 145x76x15 см (57x30x6 дюймів) і вагу 82 кг (180 фунтів). Літати на такій дошці може людина з вагою до 110 кг.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Автомобіль здатний підніматися до 30 см і літати зі швидкістю до 20 км / ч. Максимальна витривалість 6 хвилин, але за допомогою акссесуар ArcaDock транспортний засіб може знаходиться в польоті протягом 35 хвилин.