У російському місті Санкт-Петербурзі в ніч на понеділок, 28 грудня, спалили 13 автомобілів.

Про це повідомили в новинному агентстві FlashNord з посиланням на місцевих правоохоронців.

"На проспекті Культури згорів один автомобіль, на Богатирському проспекті - один автомобіль, ще два обгоріли. На проспекті Енергетиків вогнем знищили два автомобілі. На Пулковській вулиці згоріли відразу чотири автомобілі, ще три обгоріли ", - розповіло джерело.

При цьому співрозмовник додав, що палії були незвично одягнені.

"Як стверджують очевидці, двоє молодих людей у ​​шапках Санта-Клауса облили бензином автомобілі і підпалили їх. Чотири автомобілі з семи відновленню не підлягають ", - підкреслив співрозмовник агентства.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Читайте також: Російський музикант спалив свою BMW в підтримку імпортозаміщення (відео)

Нагадаємо, в Іллічівську Одеської області спалили автомобіль депутата місцевої ради партії "Відродження" Дмитра Кришмара. Поліцейські відзначають, що подія відбулася вночі. Швидше за все, це був підпал. В результаті спалаху автомобіль згорів повністю і ремонту не підлягає.