Одного з постраждалих, з розсіченням голови та пораненням ноги, доправили до лікарні. Другий отримав забої голови та обличчя.

Сьогодні опівдні на столичній Оболоні невідомі відкрили стрільбу по двох чоловіках. Це сталося поруч із метро "Героїв Дніпра". Свідки кажуть, що між чоловіками сталася бійка. Хтось із учасників конфлікту дістав зброю та почав стріляти.

"Повідомлення ми отримали о 12-й годині. Люди чули постріли, а потім нападники розбіглися у різні сторонни", - кажуть у прес-службі столичної поліції.

Читайте також: Парубій звинувачує в замаху на себе снайпера Майдану

Там додають, що на місці працює оперативно-слідча група. Вже встановлено, що молодики стріляли з травматичної зброї.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Причиною конфлікту стали економічно-побутові причини, скажімо так. Там неподалік дві зупинки громадського транспорту, все сталося біля них на прямо на дорозі. Нікого з підозрюваних ми поки не затримали. Кримінальне провадження відкрили по статті "хуліганство із застосуванням зброї", - уточнюють у прес-службі.

Якщо зловмисників затримають, їм загрожує до 7 років ув'язнення.