Президент федерації футболу України (ФФУ) Андрій Павелко впевнений, що у київського стадіону "Олімпійський" відмінні шанси прийняти фінал Ліги чемпіонів сезону 2017/2018.

Про це він розповів сайту "Терикон".

"Завдяки підтримці перших осіб держави, у нас великі шанси, тому що заявка виконана повністю. Буквально тиждень тому підтверджена остання гарантія від Кабміну. Сьогодні в УЄФА повний пакет документів нашої заявки. Ні по одному документу питань немає", - заявив Павелко.

За словами президента ФФУ, 25-26 січня на виконкомі УЄФА буде прийнято рішення в якому місті відбудеться фінальний матч ЛЧ-2017/2018.

"Сподіваємося, що рішення буде позитивним на наш бік", - зізнався Павелко.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Читайте також: З'явилися фото форми збірної України на Євро-2016

Нагадаємо, нещодавно Андрій Павелко повідомив, що збірна України під час Євро-2016 планує розміститися в районі Марселя.

"Попереду ще підписання контракту. Але вже сьогодні у Михайла Фоменка є бачення, щоб розмістити збірну на півдні Франції. Найважливішу гру ми проведемо з Польщею в Марселі, і якщо ми будемо жити в тій окрузі, то це принесе додаткову симпатію нашій збірній", - повідомив президент ФФУ.