Сьогодні, 29 грудня, в будівлі мерії міста Дудінка Красноярського краю Російської Федерації виникла пожежа.

В результаті інциденту загинули три людини, ще вісім - отримали поранення, передає Styler. Правоохоронні органи Красноярського краю затримали підозрюваного у підпалі 63-річного пенсіонера. Він вже дав свідчення і зізнався у скоєному.

Свої дії пенсіонер мотивував незгодою з політикою міської адміністрації у житловій сфері. Палій звинуватив місцеву владу в тому, що йому не надали належне, за його словами, житло.

Читайте також: В Одесі згорів нічний клуб (фото, відео)

Силовики вирішують питання про порушення кримінальної справи проти схильного до таких радикальних дій пенсіонера.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляється, пожежа охопила близько 200 квадратних метрів приміщень мерії. Вогонь впродовж двох годин гасили 37 пожежних і сім одиниць техніки.

Нагадаємо, в ніч на понеділок, 28 грудня, в Санкт-Петербурзі одягнені в шапки Санта Клауса молоді люди спалили 13 автомобілів.