Відома французька актриса Фанні Ардан збирається зняти фільм з робочою назвою "Le divan de Staline" - "Диван Сталіна". На роль Сталіна уже затвердили Жерара Депардьє.

Це має бути екранізація написаного у 2013 році однойменного роману нині популярного у Франції письменника Жана-Даніеля Бальтасса.

Як повідомляє "Мосфільм", проект реалізовуватиме компанія LEOPARDO Filmes, тоді як сам кіноконцерн надасть костюми та реквізит.

Події фільму розгортатимуться у Радянському союзі початку 50-х років минулого століття. Молодий художник Данилов має зустрітися зі Сталіним у його таємній резиденції для обговорення проекту монумента "Батько народів".

Проте перед цим його чекає допит у начальника особистої охорони кривавого диктатора - генерала Власика.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: Як соцмережі привітали Депардʼє з днем народження (фото)

Нагадаємо, в 2013 році Депардьє через високі податки вирішив покинути Францію і прийняв російське громадянство.

Актор є персоною нон-грата в Україні та перебуває "чорному списку" Міністерства культури. 28 липня цього року йому на 5 років заборонили в'їзд на територію України.