Вчора пізно ввечері у Солом'янському районі скоїли пограбування. Злодії вкрали близько 70 тисяч доларів.

Спікер МВС Артем Шевченко на Facebook розповів про подробиці погоні поліцейських за зловмисниками.

Він підтвердив, що в столиці був оголошений "план перехоплення". Грабіжники намагалися сховатися з боку Бессарабської площі по бульвару Шевченка і пересувалися на машині марки Range Rover.

Шевченко підкреслив, що дівчина-коп законно відкрила вогонь по злодіям, які відчайдушно намагалися піти від закону, вкравши значну суму грошей.

У теж час він недодав, чи вдалося затримати злодіїв, але уточнив, що це була "кривава гонитва". Прес-секретар МВС уточнив, що двоє патрульних госпіталізували в лікарню з пораненнями середньої тяжкості. Їх життю нічого не загрожує.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Читайте також: Пограбування і погоня в Києві: двоє з автоматами вкрали $70 тисяч

Нагадаємо, що також сьогодні вночі згоріли два автомобілі. Машина марки Daewoo Lanos згоріла у дворі будинку №4 по вулиці Жмаченка в 2:40, а також фургон Renault Kangoo. Очевидці повідомили, що спочатку пролунав вибух, а потім машини загорілися.