30 грудня в селі Давидів під Львовом озброєна група вчинила розбійний напад на приватний будинок літнього подружжя. Внаслідок нападу жінка померла, чоловік отримав опіки від електрошокера.

Про це повідомила прес-служба Нацполіції України у Львівській області.

"Злочинна група з двох або трьох осіб увірвалася у приватне помешкання близько 03:00, зв'язала подружжя та із застосуванням сили та електрошокера вимагала гроші", - заявили у відомстві.

Як стало відомо, 67-річна жінка померла від серцевого нападу або удушення, оскільки нападники заклеїли їй рот скотчем. Її 72-річний чоловік отримав травми голови та опіки від електрошокера.

Нападники вкрали з помешкання близько 80 тис. грн.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Відомо, що потерпілі були дрібними підприємцями – мали власний продуктовий кіоск у Давидові.

Читайте також: Українці склали "чорні списки" інтернет-шахраїв

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальну справу за статтєю "розбій". Злочинцям загрожує покарання позбавленням волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Поліція звернулась до можливих очевидців надати будь-яку інформацію, яка сприятиме оперативному розкриттю злочину.