Телеканал СТБ показав героя нового сезону романтичного шоу "Холостяк" - ним стане 30-річний бізнесмен з Грузії Іраклі Макацарія.

Програма вийде на телеекрани в березні 2016 року. Новий "холостяк" є власником продакшн-компанії Mag Entertainment, яка зняла ряд фільмів, відеокліпів та рекламних роликів.

В опублікованому телеканалом відео грузин розповідає про себе і про свою роботу. Один з його фільмів попав в індійський прокат і став першим грузинським фільмом в Боллівуді.

Читайте також: Переможниця "Холостяка" кинула свого коханого

"Після закінчення університету я почав працювати в будівельній компанії, потім - в одному з грузинських банків. Потім мій друг запропонував мені заснувати разом свій бізнес - відкрити мережу магазинів. Ця компанія вважалася однією з найбільших з роздрібного продажу одягу", - розповів про свою кар'єру Макацарія.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Відзначимо, що шоу "Холостяк" є найбільш рейтинговим проектом телеканалу СТБ і одним з найбільш рейтингових проектів на українському телебаченні.