У вагоні поїзда №13, що їхав сполученням Київ—Ужгород, помер пасажир. Причиною смерті став серцевий напад.

Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

Провідник вагону розповів, що у 65-річного чоловіка на перегоні Скотарське-Воловець раптово погіршилося самопочуття. Про це інцидент повідомили начальнику поїзда.

Чоловік виходив у коридор, раптово втратив свідомість та упав. Пасажири намагалися надати необхідну допомогу, але з'ясувалося, що у провідника порожня аптечка. Ліки намагались знайти у інших вагонах, але все було безрезультатно.

У цьому поїзді їхав медичний працівник. Вона надавала пасажиру першу медичну допомогу, але без необхідних медикаментів не вдалося врятувати його життя.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Читайте також: Підлітка в поїзді вбило струмом

Начальник поїзда викликала медиків та співробітників правоохоронних органів із найближчої станції Воловець, які констатували смерть пасажира. Коли вони зайшли у вагон, то представниця "Укрзалізниці" збрехала, що у неї була аптечка.

"Як провідник може приймати свою зміну, якщо вагон без аптечки? Я мовчу про те, що вагон і купе були брудні. Хто повинен піклуватися про безпеку і комфорт пасажирів?" - скаржиться очевидець події.

Зазначається, коли чоловік сідав у вагон, то не скаржився на самопочуття.