Сьогодні Апеляційний суд ухвалив рішення по підозрюваному у вбивстві публіциста Олеся Бузини.

Як повідомляє телеканал 112-Україна, Андрія Медведька відпустили під домашній арешт.

Його зобов'язали носити електронний браслет. Він зустріне 2016 в колі рідних і близьких. Адвокат Медведька Сергій Войченко розповів, що судді продовжили арешт на місяць, потім відбудеться засідання, на якому продовжать слухання справи.

Другого підозрюваного Дениса Поліщука ще 9 грудня відпустили під домашній арешт. Йому призначили цілодобовий арешт, без можливості залишати місце проживання. Фіксувати порушення виконання рішення суду буде електронний браслет.

Читайте також: Активісти "Азова" спалили будинок начальника поліції (фото)

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, що Олеся Бузину вбили 16 квітня 2015 року. Перед цим відбувся ряд резонансних нападів на заправки в Київській області.

В організації убивства журналіста і публіциста, який пропагував відверто антиукраїнські гасла, звинуватили 24-річного Дениса, який був в АТО у складі 54-ої бригади, і 26-річного Андрія, якій служив в добровольчому батальйоні "Київ-2".

Обидва були київськими активістами, брали участь у громадських акціях.