Працівник Самбірського відділу поліції затримав злодіїв у власній квартирі.

Як розповіли у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області, правоохоронець, завітавши додому на обід, виявив у своїй квартирі непроханих гостей, котрі намагалися обікрасти помешкання. Поліцейський затримав зловмисників та викликав групу швидкого реагування.

Як з'ясувалося, зловмисники – двоє мешканців села Стебник Дрогобицького району. До помешкання вони проникли підібравши ключі до замків на вхідних дверях. Обидвоє чоловіків вже неодноразово притягувалися до кримінальної відповідальності за схожі злочини.

Читайте також: Кияни підстрелили квартирного злодія

Чоловікам оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від трьох до шести років. Правоохоронці перевіряють причетність зловмисників до скоєння інших злочинів.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Правоохоронні органи нагадують про обережність у період свят, оскільки кількість квартирних крадіжок в цей період зростає.