Космічне агентство NASA опублікувало на своєму офіційному сайті найкращі знімки Землі 2015 року, які були зняті з борту Міжнародної космічної станції (МКС).

Всі представлені кадри були спеціально відібрані космічним центром Джонсона.

На фото відображені різні країни і частини світу крупним планом - пустеля Сахара, Гаваї, озеро Чад, скандинавські країни, ландшафти Аргентини і багато іншого. Знімки зроблені безпосередньо астронавтами МКС в різний час і сезони.

Раніше астронавт NASA Скотт Келлі, який публікує на своїх сторінках в соцмережах фотографії, зроблені з борту Міжнародної космічної станції, продемонстрував новий вражаючий знімок.

На фото зображена нічна частина Землі, навколо якої помітні спалахи північного сяйва. Можна помітити не тільки північне сяйво, але й вогні міст Землі, над якими пролітала МКС.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Читайте також: На Сонці утворюється гігантська діра (фото)

Американський астронавт разом зі своїм напарником Михайлом Корнієнком знаходяться на борту станції з річною місією. Їх повернення додому намічено на 3 березня 2016 року.

Передбачається, що астронавти проведуть у космосі 342 дні, що повинно надати вченим можливість для кращого вивчення поведінки людського організму в тривалому космічному польоті.