Розробник комп'ютерних ігор Wargaming повідомив, що у 2016 році має обов'язково з'явитися українська версія найпопулярнішого онлайн-симулятора World of Tanks.

Про це повідомляє ZN.ua.

На думку творців гри, вона має стати повністю локалізованою, адже зараз у ній нараховуються близько 6 млн користувачів з Україні. За минулий рік ця кількість зросла у 1,5 рази.

Також відомо, що World of Tanks отримує і міні-версію для мобільних платформ. Цієї грою активно займаються офіси компанії у Києві та Сіетлі.

Зазначимо, що за нескладними підрахунками, кожен шостий українець має активний акаунт у World of Tanks та постійно грає у цю гру.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: Комп'ютерний чіп буде працювати за принципом людського мозку

Культову гру розробила білоруська компанія Wargaming. Гравці у реальному часі ведуть запеклі бої під час відомих світових подій, на кшталт Другої Світової війни.